Annika hjälper dig med ditt åtagande

19 sep 2019

Hej Annika. Du är en, av just nu, fyra personer som både kontrollerar och hjälper medlemsföretagen med deras åtagande till Fair Transport.  

Varför ska man som åkeriföretag ansluta sig till Fair Transport?
– Jag tycker att alla seriösa åkeriföretag skall visa att man står bakom schyssta transporter. Ansvar, Miljö, och Trafiksäkerhet – Det ligger i tiden. Det är transparent. Det kommer att löna sig!

Vilken är den vanligaste fråga du får från företagen?
– Måste det vara så många frågor? Och mitt och vårt svar från Sveriges Åkeriföretag är: – Ja det måste det, vi vill ju inte att någon skall trassla sig in i Fair Transport som inte skall vara där.  Hör gärna av er till oss så hjälper vi er att bolla och kika på era policydokument i sann Fair Transport-anda.

Vilka tips skulle du ge de som är på väg att ansluta sig?
– Det är en del frågor att svara på och dokument att ladda upp, men det är inte svårt, och när man väl har gjort det så går det fort att uppdatera framöver och hålla sitt åtagande levande. Väl investerad tid! Ring eller maila om du undrar över något – vi finns här för er!

Annika Peterson jobbar som branschföreträdare i Skaraborg och har transportekonomi som ett av sina specialområden. Att skapa hållbara affärer är något hon vill stötta medlemsföretagen till och Fair Transport är ett av verktygen.

Kontakt:
info@fairtransport.se eller 010-510 54 70

SÖK CERTIFIERADE FÖRETAG Visa alla certifierade företag

VERKSAMHET
LÄN
BEGYNNELSEBOKSTAV
Avbryt sökning
För transportsäljande företag i Norge, besök fairtransport.no