[11:35] Marlon Dixon Fair Transport - Hösten webbinar, hållbarhetscertifiera företaget i Fair Transport

Höstens webbinar, Hållbarhetscertifiera företaget i Fair Transport

07 jul 2023

– Varför ska jag certifiera mitt åkeri i Fair Transport och hur gör jag min ansökan? Det berättar vi mer om på höstens webbinarier om Fair Transport. Vi går in på djupet i själva ansökningsprocessen med målet att du efter den här timmen är redo att göra din registrering eller fortsätta med din ansökan på egen hand. Vi kommer även prata om hur du kan använda Fair Transport i din marknadsföring.

MÅLGRUPP: Åkeriföretag och Transportköpare som vill veta mer om Fair Transport, vad en certifiering innebär och hur företagen gör sin ansökan.

DATUM:

Torsdag 31/8
Torsdag 21/9
Torsdag 26/10
Torsdag 23/11

TID: Klockan 10.00 – 11.00

PLATS: Microsoft Teams
ANMÄLAN: Anmälan görs via vår Webbokning senast 2 dagar innan aktuellt datum. En Teamslänk skickas ut till anmälda deltagare dagen innan webbinariet.

Boka enskild genomgång 

Vill ni boka en presentation för er ledningsgrupp/styrelse eller åkare. Eller är du transportköpare och vill veta mer om att upphandla transporter med Fair Transport som krav så hör gärna av er till Verksamhetsledare Maria Werpers Dahl genom att maila info@fairtransport.se eller ringa 070-775 14 14.

MER INFORMATION OM FAIR TRANSPORT
Fair Transport är transportnäringens hållbarhetscertifiering för godstransporter på väg. Alla certifierade företag uppfyller uppsatta krav och kriterier och följs löpande upp via en oberoende tredjeparts granskning. Certifieringen säkerställer på så sätt att transporterna utförs ansvarsfullt, trafiksäkert och klimatsmart. Som certifierat företag finns ni representerade på fairtransport.se och er publika sida bildar ett skyltfönster för ditt åkeriföretags hållbarhetsarbete. Det stärker både ditt varumärke och din konkurrenskraft. Du breddar ditt erbjudande genom att stå redo för beställningar från transportköpare som värderar en hållbar affär. Därmed är du ett av de åkeriföretag som är med och driver utvecklingen framåt.

FRÅGOR OCH KONTAKT:

SÖK CERTIFIERADE FÖRETAG Visa alla certifierade företag

VERKSAMHET
LÄN
BEGYNNELSEBOKSTAV
Avbryt sökning
För transportsäljande företag i Norge, besök fairtransport.no