Fair Transport

WEBBINARIE, FAIR TRANSPORT – HÅLLBARHETSCERTIFIERA ERT FÖRETAG

06 sep 2021

Varför ska jag certifiera företaget enligt Fair Transport? Hur går jag till väga och vad krävs? Det och mycket mer kommer vi att gå igenom på våra webbinarier om Fair Transport – Hållbarhetscertifiera ert företag.  

Under en timme går vi igenom nyttan med Fair Transport, vilka krav som ställs, användarvillkoren och visar praktiskt på fairtransport.se hur ni går till väga för att ansluta er till Fair Transport, Sveriges hållbarhetscertifiering av godstransporter på väg. Ni kan även passa på att ställa era frågor.

Vi erbjuder samma webbinarie vid ytterligare tre olika tillfällen. Webbinariet är kostnadsfritt och ni anmäler er via webbokningen. 

DATUM: 
•    Tisdag 12 oktober 2021 
•    Tisdag 19 oktober 2021 
•    Tisdag 26 oktober 2021 

TID: Klockan 15.00 – 16.00

PLATS: Microsoft Teams

ANMÄLAN: Anmälan görs via Sveriges Åkeriföretag webbokning senast 2 dagar innan aktuellt datum. En teamslänk skickas ut till anmälda deltagare dagen innan webbinariet. 

MER INFORMATION
Fair Transport är en hållbarhetscertifiering som bildar ett skyltfönster för ditt åkeriföretags hållbarhetsarbete vad gäller klimat och miljö, trafiksäkerhet och socialt ansvarstagande. När du är certifierad enligt Fair Transport visar du att du är en seriös aktör på marknaden som tar ett stort ansvar. Det stärker både ditt varumärke och din konkurrenskraft. Du breddar ditt erbjudande genom att stå redo för beställningar från transportköpare som värderar en hållbar affär. Därmed är du ett av de åkeriföretag som är med och driver utvecklingen framåt.

FRÅGOR OCH KONTAKT
Info@fairtransport.se

SÖK CERTIFIERADE FÖRETAG Visa alla certifierade företag

VERKSAMHET
LÄN
BEGYNNELSEBOKSTAV
Avbryt sökning
För transportsäljande företag i Norge, besök fairtransport.no