Fair Transport tredjepartcertifiering

Webbinarier om Fair Transport

17 jan 2022

Varför ska jag certifiera företaget enligt Fair Transport? Hur går jag till väga och vad krävs? Upphandla hållbara transporter? Det och mycket mer kommer vi att gå igenom på våra webbinarier om Fair Transport – Hållbarhetscertifiera ert företag.  

Vi fortsätter med våra webbinarier om Fair Transport under 2022. Under en timme går vi igenom Fair Transport som varumärke, hur Fair Transport kan användas av dig som åkeriägare men även för dig som transportköpare. Vi går även in på djupet i själva ansökan och det finns gott om tid för frågor. 

Vi erbjuder samma webbinarie vid flertalet olika tillfällen. Webbinariet är kostnadsfritt och öppet för alla intresserade, ni anmäler er via webbokningen. 

DATUM: 

Webbinarierna genomförs sista torsdagen varje månad från januari till maj 2022. 

•    Torsdag 27 januari 2022
•    Torsdag 24 februari 202 
•    Torsdag 31 mars 2022 
•    Torsdag 28 april 2022
•   Torsdag 19 maj 2022TID: Klockan 15.00 – 16.00

PLATS: Microsoft Teams

ANMÄLAN: Anmälan görs via vår webbokning senast 2 dagar innan aktuellt datum. En Teamslänk skickas ut till anmälda deltagare dagen innan webbinariet. 

MER INFORMATION
Fair Transport är transportnäringens hållbarhetscertifiering för godstransporter på väg. Alla certifierade företag uppfyller uppsatta krav och kriterier och följs löpande upp via en oberoende tredjeparts granskning. Certifieringen säkerställer på så sätt att transporterna utförs ansvarsfullt, trafiksäkert och klimatsmart. Som certifierat företag finns ni representerade på fairtransport.se och er publika sida bildar ett skyltfönster för ditt åkeriföretags hållbarhetsarbete. Det stärker både ditt varumärke och din konkurrenskraft. Du breddar ditt erbjudande genom att stå redo för beställningar från transportköpare som värderar en hållbar affär. Därmed är du ett av de åkeriföretag som är med och driver utvecklingen framåt.
FRÅGOR OCH KONTAKT:

Charlotta Nilsson, charlotta.nilsson@akeri.se, 010-510 54 16

SÖK CERTIFIERADE FÖRETAG Visa alla certifierade företag

VERKSAMHET
LÄN
BEGYNNELSEBOKSTAV
Avbryt sökning
För transportsäljande företag i Norge, besök fairtransport.no