Granskning och certifiering

Sveriges hållbarhetscertifiering för åkerinäringen

När du som åkeri ansöker om att bli certifierad i Fair Transport genomgår du en granskningsprocess i olika led. Du börjar med att registrera ditt företag här på webbplattformen och därefter kan du börja att fylla i och redovisa dina uppgifter för din certifiering. När du är klar och har kontrollerat dina uppgifter skickar du in det för granskning till Fair Transport som kontrollerar att ditt företag lever upp till de kriterier som krävs för att bli godkänd. Därefter blir din företagssida publik på vår plattform och tillgänglig i sökmotorerna. Du kan nu även ladda ner ditt certifikat.

Sedan 2021 är Fair Transport en hållbarhetscertifiering. Det är tredjeparts granskningen som möjliggör att Fair Transport är en hållbarhetscertifiering. Vid registrerings tillfället och den årliga uppdateringen är det representanter från Fair Transport som granskar och godkänner företagen. Därefter är det tredjepartskontrollanten som gör löpande kontroller. Läs mer i Användarvillkoret.

Om Svensk Certifiering

Fair Transports tredjeparts granskning utförs av Svensk Certifiering.

Svensk Certifiering Norden AB utför certifiering av ledningssystem, och/eller ISO-certifiering av verksamheter i Sverige. I nuläget är de totalt 44st revisorer som täcker upp hela Sverige. Svensk Certifiering Norden AB erbjuder en av marknadens främsta certifieringstjänster och utbildningstjänster. Detta uppnås via hög kompetens samt genom ett förtroligt och nära samarbete med kunden. De genomför även andrapartsrevisioner och oberoende granskning. Svensk Certifiering har under de senaste åren vuxit som certifieringsorgan och tillhör idag en av de största aktörerna på den svenska marknaden med drygt 1700 utställda certifikat och över tusen kunder har valt dom som certifieringsorgan. Läs mer om Svensk Certifiering på https://svenskcertifiering.se

Var med och ställ krav för en trygg och hållbar framtid!

SÖK CERTIFIERADE FÖRETAG Visa alla certifierade företag

VERKSAMHET
LÄN
BEGYNNELSEBOKSTAV
Avbryt sökning
För transportsäljande företag i Norge, besök fairtransport.no